REKLAMA
KABELKY POMÁHAJÍ: Velký bazar přinesl pro děti devadesát tisíc!
Bazar kabelek. Foto: OC Olympia Teplice
Teplice

Teplice - Olympia Teplice ve spolupráci s Lions Club Teplice Ladies, z.s. a s nadací Život dětem připravili charitativní projekt, jehož výtěžek pomůže třem vážně nemocným dětem.

Celé dva měsíce nosili lidé kabelky na desítky sběrným míst v celém Ústeckém kraji. Vybrat se podařilo bezmála dva tisíce kusů kabelek, tašek, batohů, nechyběla plesová psaníčka, dětské kabelky nebo pánské tašky.

„Velice děkujeme všem partnerům tohoto projektu a všem zákazníkům, kteří si přišli koupit kabelku a pomohli tak Andrejce, Matějovi a Zdeněčkovi. Prodejem kabelek jsme získali neuvěřitelných 89 400 Kč! Děti tak dostanou vše, co ke zlepšení svého zdraví potřebují. Speciální poděkování patří společnosti Mostecká montážní, a.s., která nabídla, že Zdeněčkovi bezplatně vybuduje potřebný nájezd k domu. Věříme, že projekt se stejným úspěchem příští rok zopakujeme,“ uvedla k projektu marketingová manažerka obchodního centra.

Foto

0908kabelkyandrejka

Andrejka. Foto: OC Olympia Teplice

0908kabelkymatej

Matěj. Foto: OC Olympia Teplice

0908kabelkyzdenda

Zdeněček. Foto: OC Olympia Teplice

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru