REKLAMA
Okradl kolegyni v práci. Nepočítal ale s tím, že mu prohledá igelitku
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Až dva roky vězení hrozí 25letému muži, který pracoval v průmyslové zóně v Nových Modlanech. V nestřeženém okamžiku sebral ze země pod pracovním stolem ledvinku, kterou si tam položila jeho kolegyně z práce a schoval si ji do několika igelitových tašek.

Po skončení směny šel na zastávku autobusu, kam za ním přišla poškozená s kamarádkou a ptaly se ho, zda ledvinku nenašel. "Muž je nechal podívat do igelitky, myslel si totiž, že do ní jen nakouknou, nečekal ale, že mu tašku důkladně prohledají. Když ženy našly ukradenou ledvinku, zavolaly na policii a pachatel z místa činu utekl," uvedl mluvčí Policie ČR v Teplicích Daniel Vítek.

Daleko se ale nedostal, na základě popisu ho zanedlouho zadržela hlídka policistů, kteří ho následně eskortovali na služebnu. Tam si po výslechu převzal sdělení podezření z přečinu krádeže, na soud bude čekat na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru