Hledá se páníček těchto dvou štěňat. Našla se v Dubí
Nalezená fenka. Zdroj: facebook/útulek ŽIm
Teplice

Dubí – Dvě štěňata, možná kříženci australského ovčáka, se našla v Dubí. Jedná se o dvouměsíční či tříměsíční fenku a pejska.

Štěňata neměla obojek ani žádné jiné označení. V současné době jsou v útulku v Žimu, který hledá jejich majitele. Pokud se o pejsky nikdo nepřihlásí, bude útulek po uplynutí karantény pro obě zvířata hledat nové rodiny. Oba psi budou v dospělosti většího vzrůstu, měli by vážit asi 20 až 25 kilogramů. 

2808fena2

 

Fenka má mírnejší povahu než její bráška, je opatrná, trochu bojácná, v neznámých situacích hledá oporu v člověku. K lidem má přátelský vztah, je velmi mazlivá a přítulná.

2808pes2

 

Pejsek je nebojácný a zvědavý. Je velmi aktivní a temperamentní, vhodný do podobně akční rodiny, která si poradí s jeho výchovou a dovede usměrnit jeho energii.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru