Řidič srazil v Teplicích cyklistku a ujel. Pro těžce zraněnou ženu letěl vrtulník
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplice – Policisté hledají svědky nehody, která se stala ve čtvrtek v Teplicích. Dvacetiletý řidič tady srazil 67letou cyklistku a z místa nehody ujel. Po několika hodinách se ho sice podařilo policistům chytit, přesto ale žádají o pomoc při objasnění celé události veřejnost.

Nehoda se stala v ulici Emílie Dvořákové. Žena utrpěla těžká zranění se kterými byla letecky přepravena do nemocnice. Podle serveru idnes v nemocnici zemřela. Řidič z místa nehody ujel, aniž by ženě poskytl pomoc, policisté po vozidle ihned začali pátrat a po několika hodinách zadrželi podezřelého 20letého muže. Ten se nyní nachází ve vazbě.

„Z důvodu pokračujícího vyšetřování žádáme osoby, které se ve čtvrtek 24. srpna kolem půl třetí odpoledne pohybovaly v ulici Emílie Dvořákové a bezprostředním okolí a mohly by poskytnout jakékoliv informace k nehodě, ale i dopravní situaci na místě a dalším okolnostem, které by mohly s nehodou souviset, aby kontaktovali teplické kriminalisty, nebo poznatky sdělili na linku 158,“ sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru