Žena vzala krást do obchodu i syna. Pak ho s plnou taškou věcí poslala schovat se na záchod
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policisté stíhají 40letou ženu, která si na Teplicku během léta přilepšovala krádežemi v obchodech. V jednom případě neváhala ke krádeži využít i svého nezletilého syna.

Žena byla od konce června do poloviny srpna čtyřikrát přistižena ostrahou různých prodejen na Teplicku při krádežích věcí. Lup si schovávala do tašky nebo pod oblečení. „V jednom případě dokonce neváhala využít svého nezletilého syna, kterému dala do tašky sandály, sluneční brýle, salám a další věci v hodnotě přes 1500 korun a poslala ho na toalety, kde na ni měl počkat,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

V dalších případech už kradla sama, v obchodech brala hlavně maso, ale i jiné potraviny, v hobby marketu zase odcizila sprchovou hlavici a vodovodní baterii. „Vyšetřovatel jednotlivé částky sečetl, a protože celková škoda činí více jak šest tisíc korun, obvinil ženu z přečinu krádeže, za který by mohla v krajním případě strávit až dva roky za mřížemi,“ dodal policejní mluvčí.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru