Mladý muž obral v Duchcově svoji matku i jejího přítele, vlezl jim v noci do bytu
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov – Jednadvacetiletý muž obral v Duchcově svoji matku i jejího přítele. V noci jim vlezl do bytu, kde následně kradl.

Povedený synáček vlezl do bytu oknem, když jeho matka i její druh v klidu spali. V bytě měl vzít přes čtyři tisíce korun, mobil své matky a klíče od auta jejího přítele. „Vozidlo zaparkované před domem pak s pomocí ukradených klíčů odcizil a odjel do Teplic, kde byl o několik hodin později díky poškozenému muži a jeho kamarádovi zadržen,“ sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek.

Mladého muže policisté obvinili z krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného užívání cizí věci. V případě uznání viny mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru