Neznámý zloděj ukradl zaparkované auto, kousek od horské chaty Vitiška shořelo
Ilustrační foto
Teplice

Žalany - Policisté prověřují krádež vozidla Renault Megan Scenic, ke kterému došlo v noci z neděle na pondělí v Žalanech. V pondělí po poledni se na policisty obrátil majitel auta s oznámením, že mu někdo odcizil auto zaparkované u silnice ve směru na Lelov a odjel s ním neznámo kam.

Ve stejné době přijali policisté z Duchcova oznámení, že kousek od horské chaty Vitiška hoří nějaké vozidlo. Po uhašení požáru policisté zjistili, že se jedná o stejné auto. Nemělo ale registrační značky, ani čitelné identifikační číslo.

"Když později přivezli oznamovatele ke zcela shořelému vraku, tak podle několika markantů potvrdil, že se jedná právě o jeho odcizený vůz. Proč někdo auto ukradl a později ho zřejmě i zapálil, nebo zda měl pachatel smůlu a došlo k technické závadě a následnému vznícení, bude předmětem dalšího prověřování," uvedl policejní mluvčí daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru