Podvodnice z Teplicka nezahálí, obrala další ženu
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Až tříleté vězení hrozí 27leté ženě z Teplicka, která byla minulý týden obviněna z přečinu podvodu. Prostřednictvím sociální sítě zareagovala na inzerát podaný poškozenou, která sháněla nové spolupracovnice na prodej kosmetiky. Protože má vůči společnosti, pro kterou měla pracovat, dluhy z minulosti a nemohla se tak oficiálně zaregistrovat jako nový zaměstnanec, namluvila poškozené, že už má zákaznice na odběr kosmetiky.

"Inzerentka pak učinila dvě objednávky na kosmetiku v hodnotě téměř 16 tisíc korun na své jméno a podezřelé ještě poslala průkaz zmocněnce, aby mohla zásilky vyzvednout na poště. Balíky měla na základě předchozí dohody zaplatit, zboží si ale vyzvedla, aniž by ho uhradila," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Kosmetiku pak prodávala, nebo sama používala a s poškozenou přestala komunikovat, takže byla nucena obrátit se na policii. "Žena, která už byla v minulosti šestkrát odsouzena, převážně za podvody, bude na soud čekat na svobodě," sdělil Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru