V Teplicích bourali dva opilí řidiči, nadýchali přes 2 promile
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplice – Policisté v Teplicích vyšetřují hned dvě dopravní nehody, které mají na svědomí opilí řidiči. Obě se staly v pondělí 4. září. Motoristům teď hrozí až tříleté vězení.

V pondělí před polednem boural v Teplicích 43letý muž. Se svým autem najel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem, policisté řidiči naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu. „Na místě proto muži zadrželi řidičský průkaz a je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ řekl policejní mluvčí Danie lVítek.

Pod vlivem alkoholu sedl za volant také 21letý řidič. Ten v Teplicích havaroval v pondělí po čtrnácté hodině poté, co se rozhodl, že ujede policejní hlídce. „Řidič nerespektoval výzvu policistů k zastavení vozidla a začal hlídce ujíždět. V ulici Bystřanská nezvládl řízení, vyjel mimo komunikaci a jeho auto skončilo mezi náletovými křovinami,“ popsal nehodu policejní mluvčí. Také tento mladý muž přišel o řidičák a hrozí mu až tříleté vězení, v dechu měl přes 2,3 promile alkoholu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru