Provoz v Duchcově komplikuje výstavba kruhového objezdu, od středy se bude jezdit jinak
Výřez - Osecká x Teplická x Horská cesta. Zdroj: město Duchcov
Teplice

Duchcov – Ve středu 6. září začíná v Duchcově další etapa výstavby nové okružní křižovatky na Teplické ulici. Informuje o tom město na svých webových stránkách.

Část nově vybudované křižovatky bude otevřena jednosměrnému provozu směrem na Osek. Naopak dojde k uzavření ulice Horská cesta. Provoz od Oseka zůstane zachován tak jako doposud, tedy objížďkou - ulicemi Nerudovou a Družby. Tato další etapa výstavby nového kruhového objezdu by měla trvat 6 týdnů.

Nový kruhový objezd se na původní křižovatce ulic Osecká a Teplická začal stavět na začátku května. Plánované dokončení je v listopadu letošního roku. Stavba je rozdělena do pěti etap.

0509kruhak1

Dopravní situace, výřez - Teplická a Družby. Zdroj: město Duchcov

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru