Policejní honička z Trnovan přes Dubí až do Oldřichova. Prchající řidič si nakonec v lese prorazil nádrž
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Ve vazební věznici skončil 31letý muž z Teplicka, který opakovaně řídil auto, přestože to měl zakázáno. Policistům s ním došla trpělivost o uplynulém víkendu, když ho opět nachytali za volantem. Muž se před hlídkou snažil ujet. Automobilová honička skončila v lese, když si prchající řidič prorazil olejovou vanu u auta.

Hlídka stavěla 31letého řidiče v Trnovanech. Ten ale nezabrzdil, naopak šlápl ještě více na plyn. „Projel velkou rychlostí Teplicemi a pokračoval do Dubí, odkud pronásledování pokračovalo do Košťan a poté do Oldřichova. Tam sjel řidič ze silnice do lesa, kam už se za ním policisté se služebním autem nedostali,“ popsal automobilovou honičku policejní mluvčí Daniel Vítek.

Do pronásledování řidiče se následně zapojili i policisté z Dubí, kteří muže zadrželi, když vyšel pěšky z lesa. Duchcovští policisté, kteří mají služební auto vhodné i do terénu, pak našli jeho vůz s proraženou olejovou vanou v lesním porostu.

V minulosti devětkrát odsouzený recidivista, který už byl v letošním roce čtyřikrát přistižen za volantem, byl obviněn ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a ve lhůtě 48 hodin byl eskortován před soudce, který ho poslal do vazby. V případě odsouzení může 31letý muž jít až na dva roky zpátky za mříže.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru