Teplice - Obchodní centrum Olympia již za pár dní otevře velkou zábavnou výstavu na téma, které je oblíbené jak u dětí, tak u dospěláků - mašinky, vláčky lokomotivy, vagónky, železnice. Výstava je připravena ve spolupráci s Klubem železničních modelářů Bratislava.

Těšit se můžete na více jak tři metry dlouhý průchozí model lokomotivy, železniční tunel s projekcí, kokpit lokomotivy brejlovec, na historické jízdenky, uniformy, interaktivní herní panely, koutek pro děti, několik modelových kolejišť a mnoho dalších exponátů.

Výstava se otevírá ve středu 13. září a vstupné se neplatí. Pro školní skupiny dětí nabízí obchodní centrum navíc průvodce, je ovšem nutná předchozí rezervace na webových stránkách www.olympiateplice.cz. Registrované školní skupiny dětí mají navíc jako dárek 50% slevu na jízdenku do vláčku Olympiáčku, který jezdí po obchodním centru. Za jízdu tedy zaplatí místo 30 Kč jen 15 Kč.

V případě, že nemáte zájem o průvodce, pak lze přijet se školní třídou i bez předchozí rezervace. Výstava je otevřená každý den od 8:30 – 21:00 hod až do 4. 10. 2017.

Určitě si nenechte ujít také prohlídku historického poštovního vagónu, který bude po dobu výstavy přistavený na hlavním vlakovém nádraží v Ústí nad Labem. Pro veřejnost je vagón otevřený 23. a 24. 9. 2017.

Poštovní vagón Fa 5 – 2085 z Královopolské továrny na stroje a vagony Brno a.s. jako první a jediný zachovalý kus se díky nadšení členů KMŽ Bratislava a grantu, který pro tento unikátní projekt získali, se letos těší kompletní revizní opravě a znovu zprovoznění. Kromě oživení části původního vybavení v něm bude k vidění speciální modelové kolejiště s názvem „Bratislavský uzol“.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru