Novinky na Kyselce: Přijďte si zaposilovat nebo zahrát šachy
Šachové stolky se sedátky jsou na Kyselce dva. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina – V parku Kyselka v Bílině přibylo několik novinek, které zde zpříjemní lidem trávení volného času.  Město zde nechalo nainstalovat několik nových dřevěných laviček, dále přibyly šachové stolky a sportovci mohou vyzkoušet novou venkovní posilovnu.  

Nové posezení nechalo město vybudovat u výběhu kamerunských koz a u minigolfu. “V těchto místech lavičky buď zcela chyběly, nebo byly v nevyhovujícím stavu, proto jsme se rozhodli je obnovit. Nový mobiliář byl vybrán tak, aby zapadal do přírodního prostředí,” uvedla místostarostka Veronika Horová.

V lesíku pod minigolfem se objevily dva šachové stolky se sedátky. Kdo si bude chtít šachy zahrát, musí si ale donést vlastní figurky.

Třetí novinkou je venkovní posilovna na takzvané osmičce. Zájemci si na dřevěné konstrukci s kovovými prvky mohou protáhnout a posílit jak paže, tak i nohy či záda. Cvičit se dá na vodorovném i svislém žebříku nebo šikmé lavici, je zde i madlo na zavěšení.

1109posilovnakyselka

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru