Dubí - Spor dvou žen v Dubí přímo na ulici zaměstnal ve středu v podvečer hlídky státní i městské policie. Banální hádka totiž přerostla doslova v davovou hysterii a hrozil konflikt dvou znepřátelených romských rodin stejně jako tomu bylo před pár dny v Krupce. Tentokrát ovšem naštěstí netekla krev. "Mohu pouze potvrdit, že policisté evidují v Dubí spor dvou žen. Incident se nakonec podařilo vyřešit domluvou," řekla redakci krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

 

Podle očitých svědků ale hádka ve Střední ulici jen pár desítek metrů od služebny dubských strážníků, přilákala před dům přibližně padesát lidí, kteří se navzájem okřikovali. Naštěstí ale přivolané policejní hlídky zvládly situaci urovnat aniž by došlo k fyzickému napadení. Celý spor měl údajně vzniknout kvůli penězům.

Jelikož situace byla z počátku dost nepřehledná a atmosféra rozvášněného davu houstla, sjely se na místo tři policejní vozy dubských strážníků a dvě auta státních policistů. Hlídkám se nakonec podařilo zabránit násilnostem a spor urovnat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru