Dubí – Narkomané v Dubí přišli od drogového dealera. S fetem kšeftoval dlouhodobě. Teď ho sebrala policie a vypadá to, že si nějakou dobu posedí ve vězení.

Ilustrační foto: archiv PČR

Devětatřicetiletý muž z Dubí se specializoval na pervitin. Drogu měl prodávat několik měsíců. „Zadokumentovány jsou přes dvě stovky jednotlivých prodejů," konkretizoval policejní mluvčí Daniel Vítek. Při domovní prohlídce u 39letého muže kriminalisté zajistili váhy, prázdné sáčky a přes devět gramů pervitinu.

Policisté prodejce drog obvinili z trestného činu a hrozí mu 2 až 10 let v base. Na soud si zřejmě počká ve vazební věznici. „Za prodej drog už byl muž v loni odsouzen. Vzhledem k této skutečnosti zaslal vyšetřovatel státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí muže do vazby," vysvětlil Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru