Teplicko – Do konce svého života se nejspíš už nepolepší 59letý recidivista. Když totiž chtěl naposledy žít poctivě a sháněl si brigádu, znovu se nechal zlákat příležitostí a kradl.

Ilustrační foto

Devětapadesátiletý muž byl za svůj život už 28krát trestaný, z toho 3krát dokonce v sousedním Německu. V polovině února si sháněl brigádu a objížděl různé zemědělské areály. Zastavil se taky v jednom v Hrobčicích. „Tady využil nezamčených dveří do místnosti s oblečením zaměstnanců. Prohledal bundu, ve které našel peněženku s hotovostí, kterou odcizil," sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek. Okradený pracovník přišel o deset tisíc korun.

Policisté po zloději pátrali dva měsíce. Teď ho konečně dopadli. Devětapadesátiletý muž si od policistů vyslechl obvinění z krádeže, za kterou mu s ohledem na jeho pestrou kriminální minulost hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru