Teplice – V Proseticích se porvala skupinka pěti lidí. Rvačku ukončil až příjezd policistů.

Ilustrační foto

Čtyři muži a jedna žena (24 až 31 let) se v Proseticích poprali 17. dubna. O bitce teď informovala policie, která všechny aktéry obvinila z výtržnictví. Pětice se do sebe vzájemně pustila v devět hodin večer přímo na ulici. Rvačce udělali přítrž až přivolaní policisté. Jednomu z přítomných bijců se ale nejspíše příjezd policie nelíbil. „Šestadvacetiletý muž, který z místa činu po skončení konfliktu odcházel, neuposlechl výzvy policisty a pokusil se ho napadnout pěstmi. Policista ale agresora zpacifikoval a zadržel," sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek.

Proč se pětice do sebe pustila, je nejasné. Nejprve se začali prát dva z mužů, další se pak přidali. Navíc byli všichni opilí. Mužům policisté naměřili od 1,5 do 1,8 promile. Žena nadýchala 0,7 promile. Při bitce nebyl nikdo vážně zraněn. „Všichni účastníci rvačky byli obviněni z výtržnictví, za které jim hrozí až dva roky vězení. Muž, který napadl policistu, byl navíc obviněn z násilí proti úřední osobě, za které může strávit za mřížemi až čtyři roky," dodal Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru