Bílina – Rekonstrukce autokempu a koupaliště na Kyselce v Bílině je v plném proudu. Koupaliště by mělo být připraveno na zahájení sezóny prvního června, kemp už během května.

Foto: město Bílina

S opravami začaly technické služby už zjara. V kempu bylo zbouráno osm starých chatek, na jejich podestách nyní vyrůstají nové, které budou mít vevnitř moderní vybavení. Nový nábytek postupně dostanou ale i starší chatky, které pracovníci zároveň natřou. Návštěvníci kempu se letos mohou těšit také na novou moderní kuchyň a venkovní posezení. Oprav se dočkají i toalety.

Rekonstrukcí prochází také koupaliště. Děti se mohou těšit na nové hřiště, hřiště na nohejbal dostane nových povrch. Opravena bude i skokanská věz a ochozy kolem bazénu, vanu bazénu zbaví pracovníci vodního kamene. V areálu vyroste plážový bar.

Přestože koupaliště prochází rekonstrukcí, zůstane vstupné stejné jako loni. Dospělí zaplatí 60 korun, děti, studenti a důchodci 40 korun. Za 30 korun pak mohou na koupaliště handicapovaní občané a jejich doprovod.

Foto: město Bílina

Foto: město Bílina

Foto: město Bílina

Foto: město Bílina

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru