Bílina – Teprve 18letý mladík okradl v Bílině téměř 80letou důchodkyni. Díky svědkům události ho policisté během hodiny chytili.

Ilustrační foto

Mladík vzal důchodkyni z nákupní tašky peněženku. „K ženě přistoupil zezadu. S lupem pak z místa utekl," informoval policejní mluvčí Daniel Vítek. Policisté mladého zloděje obvinili z krádeže. Do 48 hodin bude eskortován před soudce, který rozhodne o jeho trestu. Shovívavost mladík čekat nemůže. Přestože je teprve čerstvě plnoletý, se zákonem se dostal do křížku už několikrát. „Už jako mladistvý se dopustil krádeží a dokonce i loupeže. Je podmínečně odsouzen," konkretizoval Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru