Teplice – U soudu zřejmě skončí 36letá žena z Teplic, která si přilepšovala penězi z bankovního účtu svého partnera. Když muž zjistil, že mu mizí peníze, udal svoji přítelkyni na policii.

Šestatřicetiletá žena žila se svým starším druhem ve společné domácnosti. Zřejmě se domnívala, že ve společném bytě je společné opravdu vše a opakovaně si „půjčovala" přítelovu platební kartu „Bez jeho vědomí si kartu vzala z peněženky a postupně mu z účtu vybrala 22 tisíc korun," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Žena se asi domnívala, že si její přítel ničeho nevšimne. Ten si ale nejenže zeštíhlujícího se konta všiml, ale ještě učinil rázná opatření, aby se mu už hotovost nikam „neztrácela". Vztah se zlodějkou ukončil a vše ohlásil na policii. Žena má teď na krku trestní stíhání hned pro dva trestné činy a hrozí jí až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru