Kadaň - Téměř tři desítky zraněných, nejméně šest z tohoto počtu těžce. Takové jsou následky pátečního večerního středu osobního automobilu a autobusu u Kadaně. Autobus skončil na boku, při nehodě navíc prorazil parovod.

Nehoda autobusu u Kadaně.

V autobusu byli zaměstnanci dubské porcelánky, kteří se vraceli z výletu na den Dne mužů.

Podle krajské policejní mluvčí Šárky Poláčkové utrpělo nejméně šest lidí těžká zranění. V autobusu cestovalo přibližně třicet lidí, hasičům se je podařilo dostat z vozu. Někteří zranění byli zaklíněni mezi sedačkami. Pro nezraněné cestující přijel evakuační autobus hasičů.

Autobus se střetl s osobním automobilem Peugeot 207, ve kterém cestovali tři lidé. Dvě ženy z osobního auta byly s těžkým zraněním transportovány letecky do nemocnice. Autobus vylétl ze silnice a prorazil navíc parovod z elektrárny na Klášterec nad Ohří, ten byl proto uzavřen. Jeden z cestujících podle očitých svědků po nárazu vylétl oknem přímo do vařící páry a byl těžce opařen.

Poslední oficiální informace podle mluvčího krajské záchranky Prokopa Voleníka hovoří o 27 zraněných lidí. Toto číslo ale nemusí být ještě konečné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru