Žena ukradla v supermarketu másla, chtěla je prodat
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Máslo se stává pro zloděje atraktivním zbožím. V neděli 1. října se ho v jednom z teplických supermarketů pokusila odcizit jistá žena. Za pokladnami ji ale chytila ochranka. Zlodějce teď hrozí až tříleté vězení.

Zloději se přizpůsobili trhu. Vyšponovaná cena másla z této potraviny udělala velmi atraktivní zboží pro zlodějíčky. Policisté v kraji už zaznamenali několik případů, kdy se lapkové zaměřili právě na máslo. Před několika dny ukradl 44letý muž v Mostě dokonce 150 kostek másla, v neděli kradla máslo též zlodějka v Teplicích.

Žena se podle policie pokusila odcizit 12 másel a několik pracích prostředků. Jednalo se o zboží v celkové hodnotě přes 1 700 korun. Krádeže si ovšem všimli pracovníci ochranky, zlodějku za prostorem pokladen chytili a předali přivolaným policistům.

Policisté následně ženě, která je v podmínce za předchozí majetkovou trestnou činnost, sdělili podezření z přečinu krádeže, za který by v krajním případě mohla strávit až tři roky ve vězení. „Podle výpovědi žena nechtěla vařit, ani prát, lup hodlala zpeněžit a utrženou hotovost použít pro svou potřebu,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru