Dámy, pozor na kabelky! Žena přišla ve fast foodu o věci za 10 tisíc
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Na svoji neopatrnost doplatily na Teplicku v těchto dnech hned dvě ženy, které si dobře nehlídaly svoje kabelky. V prvním případě někdo okradl ženu, která si kabelku nechala na předzahrádce u restaurace, v druhém někdo sebral tašku zákaznici ve fast foodu.

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který připravil o kabelku návštěvnici teplického nákupního centra. Během návštěvy ve fast foodu jí v nestřeženém okamžiku ukradl ze židle tašku. „Žena přišla o peněženku s finanční hotovostí, platebními kartami a dvěma mobilními telefony, celkem vyčíslila škodu na bezmála deset tisíc korun,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Na své věci si nedávala dostatečný pozor ani žena, která v sobotu večer navštívila restauraci v Bílině. Z kabelky, kterou nechala bez dozoru na předzahrádce, jí neznámý zloděj odcizil peněženku s doklady, penězi a platebními kartami. Žena přišla o majetek za dva a půl tisíce korun.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru