Žena řešila nedostatek peněz půjčkami. Teď jí hrozí až pětileté vězení
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Další ženu na Teplicku semlely dluhy. Svoji tíživou finanční situaci řešila půjčkami, které jí přerostly přes hlavu. Případ má nyní na stole policie.

Sedmačtyřicetiletá žena uzavřela prostřednictvím internetu u různých společností nejméně 11 úvěrových smluv. Aby peníze dostala, uváděla v žádostech zkreslené údaje o své finanční situaci a výši příjmů. „Už v době sjednávání smluv si ale byla dobře vědoma skutečnosti, že svým závazkům nemůže dostát, poškozeným společnostem dohromady dluží téměř 170 tisíc korun,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Žena byla obviněna z přečinů podvodu a úvěrového podvodu, v případě uznání viny jí hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru