Sauna v Bílině prochází rekonstrukcí. Znovu se otevře před Vánoci
Ilustrační foto. Zdroj:město Bílina
Teplice

Bílina – Sauna v plavecké hale v Bílině se od léta opravuje. Lidé ji budou moci znovu začít využívat před Vánoci.

Objekt B bílinské plavecké haly, tedy část se saunou a občerstvením, se začal opravovat začátkem července a opět přístupný bude v prosinci. Sauna dostane zcela novou kabinu, vyměněné budou i povrchy a ostatní zařízení a vybavení. Kapacita osmi osob v sauně a dvaceti osob v šatně zůstane zachována, prostor se však celkově zvětší. Vše bude přizpůsobeno i pro handicapované návštěvníky

Vstupní hala a občerstvení zůstane na svém místě, přibude zázemí pro obsluhu. Nově bude vybudován prostor pro poskytování doplňkových služeb, jako jsou například masáže či solárium.

Budova plavecké haly prochází modernizací od roku 2014. V roce 2015 došlo k zateplení stěn a střechy, výměně oken, dveří a vnějších prosklených konstrukcí. Dále byly vyměněny rozvody ústředního topení a vzduchotechniky. Město nechává rovněž zpracovávat projektovou dokumentaci na rekonstrukci hlavní budovy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru