Neznámý vandal propíchal v Bílině kola u jedenácti aut
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Bílina – Policisté pátrají po neznámém vandalovi, který v Bílině poškodil pneumatiky u jedenácti zaparkovaných aut. Hrozí mu až rok ve vězení.

Jedenáct majitelů aut bylo v Bílině pořádně naštvaných. U svého vozu totiž všichni našli propíchnutou pneumatiku. Poškození kol má na svědomí neznámý vandal. „Pomocí nezjištěného předmětu propíchal celkem dvanáct pneumatik, předběžná škoda byla vyčíslena na šest tisíc korun, nicméně není vyloučeno, že bude i vyšší,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policisté po pachateli pátrají. Pokud ho chytí, bude obviněn z trestného činu poškození cizí věci, za který trestní zákoník stanoví až roční trest odnětí svobody.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru