Teplicko – Teplická policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po 23letém Jaroslavu Machovi z Teplic a 43leté Jitce Fiegertové z Krupky. Oba jmenovaní zapomněli platit na své děti.

Jitka Fiegertová z Krupky a Jaroslav Mach z Teplic. Zdroj: PČR

Hledaný Jaroslav Mach je 185 až 190 centimetrů vysoký. Má štíhlou postavu, hnědé vlasy, zelené oči a bradku. Po mladém muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání pro podezření ze spáchání přečinu zanedbání povinné výživy. V místě trvalého pobytu, který má v Teplicích, se nezdržuje.

Hledaná Jitka Fiegertová je 165 až 175 centimetrů vysoká. Má štíhlou postavu, vlasy obarvené na hnědo a zeleno – šedé oči. Na ženu vydal Okresní soud v Teplicích příkaz k zadržení pro přečin zanedbání povinné výživy. V Krupce, kde má trvalé bydliště, se nezdržuje. Mohla by se pohybovat v okrese Beroun, Rokycany nebo Plzeň.

Policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace o tom, kde se hledaní zdržují, aby zavolali na linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru