Teplicko – Kuriózní případ mají na stole tepličtí policisté. Vyšetřují agresivní 30letou prostitutku, která terorizovala svoji starší kolegyni. Jistého muže pro změnu zmlátila řídítky od své koloběžky.

Ilustrační foto

Třicetiletá lehká děva napadla starší prostitutku koncem září v baru u penzionu. Dala jí facku, údajně proto, že se měla osočit na její kamarádku. O den později vyhledala stejnou ženu znovu. Tentokrát po ní požadovala peníze za to, že ji vyhodili z penzionu, kde ji předchozí den napadla. „Na dotyčnou opět zaútočila a ona jí raději dala 250 korun, aby měla pokoj," řekl k druhému útoku policejní mluvčí Daniel Vítek.

Stejný scénář se opakoval i následující dva dny, mladší prostitutka po své starší kolegyni opětovně chtěla peníze. Když nic nedostala, tak ženu strhla za vlasy na zem, vzala jí kabelku, jejíž obsah vysypala a prohledala peněženku. „Když zjistila, že v ní žádné peníze nejsou, popadl ji vztek a ženu ležící na zemi zkopala, přičemž jí vyhrožovala zabitím, pokud denně nebude dostávat pět set korun," dodal Vítek.

Agresivní prostitutka si troufla i na jistého muže, který si měl dovolovat na její přítelkyni. „Z koloběžky, kterou měla u sebe, vytáhla řídítka a těmi muže několikrát udeřila, přitom mu vyhrožovala zabitím," popsal Vítek.

Třicetiletá prostitutka byla v těchto dnech obviněna z loupeže, vydírání, nebezpečného vyhrožování a výtržnictví. V případě odsouzení jí hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru