Most - Hledáte dostupnou a moderní alternativu ke klasické školce? V ulici Edwarda Basse v objektu Střední školy pro marketing a ekonomiku podnikání v Mostě se nachází nově otevřená dětská skupina Spirála.

Dětská skupina Spirála otvírá dětem prostor k rozvoji jejich talentů. Zdejší výchovně vzdělávací program také klade důraz na zdravý životní styl.

Zaručuje individuální přístup ke každému dítku. Vytváří klidné prostředí, ve kterém se děti učí zábavnou formou a uplatňují se zde principy svobodného vzdělávání - dětem se zde dává důvěra.

https://www.youtube.com/watch?v=8YDxwjWBhA4

Spirála je pro rodiče, kteří vědí, že vzdělání jejich dětí je ta nejlepší investice. Program a denní režim je plně přizpůsoben potřebám rodičů. Zpívá se zde, tvoří se, píše se a počítá - chodí se do přírody a učí se spolupráci projektovou formou. Vzdělávací program doplňuje angličtina, vyučovaná zábavnou metodou Helen Doron. Přijďte se do Spirály podívat a přesvědčit se, rádi vás ve svém novém a moderním prostředí přivítají.

Více informací také na www.dsspiralamost.cz nebo http://spiralamost.cz/ Nezapomeňte také sledovat náš facebook https://www.facebook.com/spiralamost.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru