V Teplické SPORTARÉNĚ se závodilo ve veslování
Zdroj: www.teplice.cz
Zajímavosti

Teplice - Děti základních a středních škol z Teplic a okolí se sešly v Teplické SPORTARÉNĚ změřit síly ve veslování. Znovu po třech letech bylo možné uspořádat sportovní klání v disciplíně, která se významně rozšířila díky projektu Česko vesluje. Ten v Teplicích funguje už řadu let a v posledních měsících se rozšířil o několik dalších základních škol.

Ředitelka Základní školy Maxe Švabinského Edita Jurečková převzala na sportovní akci symbolický šek na pořízení trenažérů pro žáky její školy. Škola s rozšířenou výukou tělesné výchovy je tak pátou základní školou v Teplicích, kde můžou žáci začít trénovat veslování.

„Já jsem moc rád, když tady vidím celou řadu dětí, jak je to hrozně baví na těch trenažérech. Zhruba polovina našich škol se do toho už zapojila. A v Teplicích, ač tady nemáme řeku, máme tady nejlepší veslaře v této soutěži. Takže Teplice jsou veslování zaslíbené a jsem rád, že se to daří rozšiřovat a že děti rády veslují,“ popsal náměstek primátora Teplic Jiří Štábl.

Veslařského festivalu se zúčastnilo přes tři sta dětí základních a středních škol z teplického okresu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru