REKLAMA
Čtyři dny zněla v centru Teplic hudba studentů konzervatoře
Ve čtvrtek zahráli studenti kytarové třídy na kolonádě u domu kultury a žesťové kvinteto v Krupské ulici
Zajímavosti

Teplice – Konzervatoř Teplice pořádala za podpory Statutárního města Teplice, stejně jako v předchozích letech, akci Hudba do ulic. Letošní ročník byl výjimečný tím, že se konal v rámci oslav 50. výročí školy. Z teplické konzervatoře za dobu jejího působení odešla po ukončení studia na profesionální dráhu celá řada špičkových muzikantů, zpěváků, dirigentů a dalších umělců hudební branže.

O kvalitách studentů hudební školy se tento týden mohli přesvědčit obyvatelé i návštěvníci města. Akce Hudba do ulic byla zahájená v pondělí 23. května v prostorách OC Galerie klavírním koncertem a čtyři dny plné hudby a zpěvu uzavřel ve čtvrtek 26. května program sestavený z oblíbených hitů konzervatoristů s názvem Písničky a tanečky do ulic. Ten se konal na kolonádě u domu kultury.

Konzervatoristé se prezentovali vystoupeními v různých částech centra města. U již zmíněné Galerie, na kolonádě domu kultury, v Krupské ulici, na terase Zahradního domu nebo v Lázeňské uličce. Všude tady zněla čtyři odpoledne hudba a zpěv. Studenti konzervatoře společně se svými pedagogy připravili téměř dvě desítky vystoupení. Ulice rozezněl jazz, swing, klávesové a kytarové skladby různých žánrů, renesanční, barokní, ale i dechová hudba, bubenická show nebo třeba populární hity od 60. let po současnost.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru