REKLAMA
Absolventi základní umělecké školy vystavují na zámku
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Teplice – Ve středu 1. června zahájila Základní umělecká škola Teplice ve výstavním prostoru Regionálního muzea v Teplicích výstavu s názvem Absolventi. Prezentuje práce žáků posledních ročníků výtvarného oboru I. a II. stupně školy.

Najdeme zde výtvarná dílka čtrnáctiletých nadějí, ale i práce zkušenějších spolužáků ze druhého stupně. Jak poznamenal ředitel školy Aleš Hajíček, někteří žáci na umělecké škole studují i dvacet let.

Ředitel při zahájení vernisáže poděkoval žákům za jejich přístup, úspěchy, dosažené výsledky ve studiu a zdůraznil hodnoty ZUŠ Teplice. Pedagožkám výtvarného oboru Miladě Linhartové a Radce Müllerové poděkoval za jejich odborné vedení žáků a profesionální přístup k výuce. Společně pak všem absolventkám I. a II. stupně předali v atriu zámku absolventské listy, květiny a malou pozornost. Slavnostnímu aktu přihlížel hojný počet zástupců rodinných příslušníků absolventek školy.

Výstava ZUŠ Teplice s názvem Absolventi v Regionálním muzeu v Teplicích je přístupná od úterý do neděle v době od 10-12 a od 13-17 hodin. Navštívit ji můžete do 29. června.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru