Chybí vám maličkost pro kamarádku? Zkuste to v duchcovském muzeu
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Duchcov – Ještě do podvečera před Štědrým dnem máte možnost navštívit v Muzeu města Duchcova Výstavu vánočních dekorací. Už samotný vstup do vyzdobeného atria, kdy vás uvítají vánočně laděné obrázky žáků zdejších škol a výstava vánočních stromků, vás příjemně naladí. Výstava pak nabídne kromě pokoukání a inspirace taky možnost nákupu.

Odnést si odtud můžete například půvabné vánoční látkové, keramické, papírové, ale i vitrážové ozdoby, ozdobnou i užitnou keramiku, nebo třeba plátěnou tašku. Pro romanticky založenou přítelkyni nebo kamarádku tady najdete andílky z nejrůznějších materiálů, maličkosti pro štěstí, perníčková vánoční přání, či zajímavé mýdlové kytice.

1312tpikkz2

Foto: Ilona Kaulfuss

Pokud vám doma k dokonalé vánoční výzdobě pořád ještě něco chybí, možná vám padne do oka některý ze závěsných keramických betlémků, drátěných stromů života s polodrahokamy nebo kovových domečků, které slouží jako svícny. No a z maličkostí, které kupujeme většinou na poslední chvíli, případně do foroty pro nahodile obdarované, je tady od pěkných knižních záložek a přívěsků na klíče také z čeho vybírat.

1312tpikkz1

Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru