Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Teplice – V galerii Zahradního domu v Teplicích probíhá výstava fotografii Jiřího Reissiga s názvem 77 – ohlédnutí. Teplický fotograf nabízí fascinující pohledy na svět hor, horských vrcholů, ale také například na uhrančivost pouští nebo krajiny sevřené chladnou neprostupností.

Prostřednictvím Reissigových černobílých i barevných snímků se návštěvník přenese do Českého středohoří, do Krušných hor, na Tisou nebo Sněžník, ale také kupříkladu do Utahu, Dolomitů, na Island nebo do Alp. Leitmotivem snímků kromě krajinných a horských scenérií je hra světla a stínů. Zprostředkovaná pohledem jednoho z nejznámějších teplických fotografů je magická a fascinující. Výstava potrvá do 24. srpna a navštívit ji můžete každý den, vyjma pondělí, od 11-17 hodin. 

Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru