Bílina - Uvažujete o tom, že změníte účes a necháte se radikálně ostříhat? Jděte do toho a pomozte onkologicky nemocným pacientům.

V letním amfiteátru na Kyselce v Bílině se v sobotu 18. srpna uskuteční akce s názvem Daruj své háro. Akce bude součástí hudebního festivalu Revival fest, stříhání vlasů zajišťuje teplický salón Gabriely Kejmarové. Darované vlasy musí mít délku minimálně 20 centimetrů

Na festivalu vystoupí revivalové skupiny George Michael band, Kiss Forever band a AC/DC revival band. Koncert začne v 19.30. Od 18.00 hodin se můžete v areálu nechat ostříhat profesionálními kadeřníky.

Vstupné na Revival fest stojí v předprodeji 150 korun, na místě 200 korun.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru