REKLAMA
Kam vyrazit na pálení čarodějnic? Tady je několik tipů
Čarodejnice z kadaňského Muzea čarodejnic. Ilustrační foto
Co se chystá

Teplicko – Snad v každém městě i vesnici se budou o tomto víkendu pálit čarodějnice. Kdybyste přeci jen nevěděli, kam na takovouto akci vyrazit, vybrali jsme pro vás několik čarodějnických rejů, kde se zaručeně pobavíte.

Háj u Duchcova

Sbor dobrovolných hasičů v Háji u Duchcova zve na Čarodejnickou stezku a stavění Máje. Akce se koná 30. dubna v horní části Háje u bývalé hasičárně. Od 15.30 hodin budou průběžně vypouštěny čarodějnické hlídky, která obdrží čarodejnický průkaz a s ním zdolají čarodějnickou stezku, kde budou připraveny soutěže. Pro děti je též připravena dětská diskotéka a pohádka divadla Krabice Teplice. V 18.30 hodin se bude stavě Májka.

Krupka

Celoměstský slet čarodějnic se uskuteční 30. dubna po fotbalovém Srandamači na stadionu v Krupce. Začíná v 16 hodin. Připravené jsou pouťové atrakce, soutěže, opékání buřtů a stánky s občerstvením. Každá čarodějnice, čaroděj i jiná maska dostanou špekáček zdarma.

Dubí

V Dubí můžete na Pálení čarodějnic vyrazit 29. dubna v 16.00 hodin. Průvod čarodějnic a čarodějů vychází ze Školního náměstí, akce se bude konat ve sportovním areálu Dubí 2 – Bystřice. Na všechny účastníky čeká žonglérské vystoupení v cirkusovém šapitó, soutěže, kapela Kliďánko. Končit se bude až v deset večer.

Proboštov

Čarodejnice upálí i v Proboštově, a to v neděli 30. dubna v areálu Pohodlíčko. Akce začíná v 16.00 hodin průvodem od mateřské školy Pastelka. Slet čarodějnic a čarodějů se uskuteční za každého počasí. Těšit se můžete na chůdaře čaroděje, divadelní scénu, taneční rejdiště, dílničky a opékání vuřtů.

Pálení čarodějnic na Bílinsku

Pátek 28. dubna od 16 hodin

Maškarní čarodějnický rej se bude konat v Domě dětí a mládeže v Bílině. Na návštěvníky čeká diskotéka, hry, animační tance, malování na obličej a samozřejmě opékání buřtů.

Sobota 29. dubna od 16 hodin

Pálení čarodějnic v Ledvicích se uskuteční v tamním areálu SK Viktorie Ledvice. K čarodějnickému veselení zahraje skupina Re Play, na děti čekají soutěže a hladové žaludky zaplní buřty opečené na ohni.

Neděle 30. dubna od 15 hodin
Čarodějnice i čarodějové se sletí i na fotbalové hřiště do Bíliny. FK Bílina tam pořádá jak upálení čarodějnice, tak i soutěž o nejhezčí masku, prohlídku hasičského auta a skotačení v hasičské pěně. Ke všemu zahraje skupina Exit.

Neděle 30. dubna od 17 hodin

Průvod masek projde Hostomicemi. Na návštěvníky poté čeká soutěž o nejhezčí masku a další soutěže hlavně pro děti.

V Červeném Újezdu pořádá pálení čarodějnic spolek Veselý Venkov. Ten pro děti připravil hledání pokladu Baby Jagy, upálení zlé morény a košťátek i opékání buřtů.

Do Měrunic se čarodějnice a čarodějové slétnou na fotbalové hřiště. Na hranici tam přítomní upálí čarodějnici, opečou si buřtíky a zaskotačí si v maskách.

V Ohníči se pálení čarodějnic bude konat na návsi. Pro děti i dospělé jsou připravené soutěže, buřty na ohni a čarodějnický rej.

O nejpovedenější masku se bude soutěžit i ve Světci, kde se pálení čarodějnic bude konat na hřišti. Na děti pak čekají i jiné soutěže a hry.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru