Velká modelářská šou u Modlan: Piloti z celých Čech tady předvedou obří makety skutečných letadel
Zdroj: www.mkchlumec.cz
Co se chystá

Teplicko - Modelářský klub Severka Modelpark Suché připravil na sobotu 3. června od 10 do 16 hodin show pro diváky všech věkových skupin, která nemá v celém Ústeckém kraji obdoby. V areálu Modelparku v Suchém u Modlan na Teplicku předvedou své rádiem řízené modely přední piloti z celé ČR i ze zahraničí.

Divákům se představí modely letadel civilních i vojenských, makety i akrobatické speciály. Předváděné modely budou poháněny elektromotory, spalovacími motory i skutečnými turbínami. Prim na této akci budou mít obří makety skutečných letadel, včetně nádherných replik historických větroňů ze zlaté éry letectví.
Po celou dobu konání bude v areálu letiště probíhat doprovodný program – mimo jiné, prezentace vozů Škoda a na speciální dráze se budou prohánět terénní RC modely automobilů. Pro diváky bude připraven bohatý sortiment občerstvení a prodej zboží s modelářskou či leteckou tématikou.

Samotný program leteckého dne bude rozdělen do dvou bloků, mezi kterými bude přestávka, během níž bude divákům umožněn vstup na stojánku a prohlédnutí modelů z blízka. Odpolední blok po přestávce otevře skupina Air show team Rakovník, která prostřednictvím replik britských a německých letounů, pozemní techniky a pyrotechnických efektů, přinese divákům kus vojenské historie, předvedením letecké bitvy z období 2. světové války, s hudebním a slovním doprovodem.

Vstup na akci stojí 50 korun, děti neplatí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru