Přijďte si vyzkoušet golf s létajícími talíři. V Teplicích se otevře nové discgolfové hřiště
Plánek discgolfového hřiště. Zdroj: město Teplice
Co se chystá

Teplice – V Teplicích se v úterý 13. června slavnostně otevře discgolfové hřiště. Informuje o tom město. Nové sportoviště se nachází v parku Na Letné.


Discgolf je obdobou klasického golfu, kdy hráči místo holí a míčků používají létající disky (frisbee), kterými se trefují do ocelových košů - discgolfových jamek. Je to sport vhodný pro hráče každého věku - od dětí až po důchodce. Nové devítijamkové hřiště v Teplicích bude sloužit jak pro rekreační hru, tak pro discgolfové turnaje a bude volně přístupné veřejnosti.

Dopolední program slavnostního otevření je určen pro žáky a studenty, kteří si budou moci discgolf vyzkoušet pod vedením zkušených instruktorů a zúčastnit se různých dovednostních soutěží, jako je hod do dálky či hod na přesnost. Od 14 do 17 hodin pak bude discgolf k vyzkoušení pro širokou veřejnost. Pro všechny zájemce budou na místě k zapůjčení i zakoupení discgolfové disky a další vybavení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru