CHYSTÁ SE: Duchové na Duch(c)ově. Přijďte si užít strašidelnou prohlídku duchcovského zámku
Foto: Duchové na Duch(c)ově. Zdroj: Státní zámek Duchcov
Co se chystá

Duchcov - V sobotu 15. září se na zámku v Duchcově koná strašidelná akce s názvem Duchové na Duch(c)ově. Návštěvníci se mohou těšit na prohlídku zámeckých interiérů a sklepení, do nichž je zavedou samotní „duchové". Akce se koná v časech od 15:30 do 20 hodin s intervaly prohlídek po 30 minutách.

Po dvou letech na Duchcově opět ožívají duchové! A ne ledajací – duchové Valdštejnů, kteří zámek obývali téměř 300 let. Je tudíž možné, že se během této jedinečné noci na našem zámku setkají dokonce i Valdštejnové různých generací.

Večerní prohlídky, během nichž vás zámkem provedou samotní duchové, návštěvníky zavedou nejen do zámeckých interiérů, ale i do sklepení. Strašidelné a zábavné podvečerní prohlídky jsou vhodné pro rodiny s dětmi.

Vstupné na akci: 240 Kč základní, 190 Kč snížené, děti (6-17 let) 100 Kč, děti (0-5 let) zdarma. Kapacita prohlídek je omezená a tak se doporučuje rezervace na tel. 417 835 301.

Státní zámek Duchcov

1210duchcovduchovenaduchcove2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru