Vydejte se na podzimní Vepřové hody do Proboštova
Ilustrační foto
Co se chystá

Proboštov – Jitrnice, jelítka, prdelačka, tlačenka a další dobroty typické pro české zabíjačky jsou lákadla, pro která můžeme podle pana Wericha občas zapomenout na etiketu. Pro všechny fanoušky tradičních pochoutek máme na víkend pozvánku do Proboštova. V sobotu 15. října pořádá zdejší Proboštovská bašta tradiční podzimní Vepřové hody.

Studené zabíjačkové dobroty se budou prodávat na zastřešené terase už od 7.30 hodin. K mání budou kromě již uvedených například i prejt, uzené maso, sulc, vinná klobása, škvarky nebo špek. Chybět nebude ani čerstvé maso a od 8 hodin si tu můžete dát něco teplého na zub. Podávat se bude zabíjačkový guláš, moravský vrabec a podobně. Místní cukrářky také slíbily, že připraví i něco sladkého ke kávě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru