Předchozí akce byly více než vyvedené. Foto: Tomáš Krpala
Co se chystá

Most – Dvakrát do roka mají Mostečané možnost si užít úžasnou podívanou, kdy centrem města projede zdánlivě nekonečná kolona nablýskaných jednostopých vozů. Letošní první Most Night Ride se uskuteční již tuto sobotu.

Sraz mají motorkáři i všichni ti, kteří si chtějí motorky prohlédnout, na parkovišti u Albertu v Mostě ve Velebudicích. První motorkáři budou přijíždět na 20. hodinu. Oficiální sraz je o půl hodiny později. Přesně o hodinu později, tedy ve 21.30 vyjedou motorkáři na spanilou jízdu městem, přičemž cíl je jako vždy u jezera Most. 

Kdo se z diváků nedostane ani na jedno z míst srazu, může doufat, že spanilá jízda povede právě kolem něj. Aby si mohlo pohled na šňůru silných strojů užít co nejvíce lidí, pojedou motorkáři z Velebudic nejprve ke třídě Budovatelů,  pak se vydají ulicí Zdeňka Štěpánka do Lipové. Následně se vydají Višňovou, z níž odbočí do ulice Jana Palacha. Pak projedou Jiřího z Poděbrad a částí Moskevské, odtud se vydají ulicí Josefa Suka do ulice Pod Lajsníkem, pojedou kousek po koridoru I/13 a vrátí se opět do města, aby projeli Čsl. armády a Žateckou ulicí. Z ní odbočí do ulice Pionýrů a opět na další část třídy Budovatelů, z níž pak už zamíří kolem Děkanského kostela k jezeru. Tam je v plánu udělat tradiční společnou fotku a zhodnotit dosavadní průběh motorkářské sezóny. 

3x Foto: Tomáš Krpala

Další Most Night Ride se uskuteční na podzim. „Chystáme pro fanoušky velké překvapení, zatím nemohu více prozradit ,ale dáváme do toho maximum, aby se to vyvedlo," prozradil zatím jen střípek jeden z pořadatelů stále oblíbenější Most Night Ride Milan Malý.

Sobotní Most Night Ride bude už pátou v pořadí. Každý rok ji navštěvuje více lidí a spanilá jízda je úžasnou podívanou. Foto: Tomáš Krpala

Po spanilé jízdě si motorkáři ještě užijí společný čas u jezera Most. Foto: Tomáš Krpala

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru