Duchcovský zámek v sobotu večer ožije. Opět tady potkáte slavného milovníka Casanovu
Ilustrační foto Zdroj: zámek Duchcov
Co se chystá

Duchcov – Hrady a zámky čeká o tomto víkendu další ročník Hradozámecké noci. V noci ze soboty 26. na neděli 27. srpna se desítky památek po celém republice veřejnosti představí v netradičním době, s netradičním programem a jako místa stále živá, na něž má smysl se vracet.

Duchcovský zámek si pro své návštěvníky připravil oživené prohlídky zámecké expozice s Casanovou v podání Petra Stolaře a Divadla V Pytli. Na prohlídky se můžete vydat v 19:00, 19:15, 19:30, 19:45, 20:00, 20:15 a 20:30 hodin.

„Pestrá doba mého mládí si nikterak nezadala s barevností podzimu mého života! Paleta lákadel a všemožné odstíny prožitků, jimiž jsem byl bohatě obdarován, se ještě více projeví, když vzpomínky na ně umocní sklenka dobrého nápoje vychutnaná v magických prostorách starých zámeckých sklepů. Kdo mě v tuto kouzelnou noc na Duchcově navštíví, může to s mými hosty i personálem zámku v podzemních sklepeních doslova rozsvítit,“ vzkazuje Giacomo Casanova všem návštěvníkům. Zároveň dodává: „Na letošní Hradozámeckou noc se už nyní chystají i dávní obyvatelé zámku. Však cestou z Valdštejnského sálu do sklepení nejednoho z nich v jejich komnatách potkáte...“
Vstupné na oživené prohlídky je 160 Kč (plné), 140 Kč (zlevněné) a 400 Kč (rodinné, max. 2 dospělí a 3 děti).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru