Teplice - Skvělou show připravilo na konec prázdnin teplické obchodní centrum. V sobotu 2. září se k OC Galerie Teplice sjedou ti nejlepší sportovci ve freestyle BMX, skateboardu a freestyle koloběžce.

Exkluzivní minirampa pro freestyle vyroste před nákupním centrm. České i světové špičky v extrémních sportech vám předvedou to nejlepší ze svého umění. Součástí bude také doprovodný program v podobě soutěží a na závěr je nachystána autogramiáda jezdců. Těšit se můžete i na trojnásobného Mistra ČR ve freestyle BMX Erika Figara.

Pokud budete mít chuť si také něco vyzkoušet, budete si moci na místě zapůjčit sportovní vybavení, koloběžky, BMX kola a skateboardy, včetně chráničů, ti odvážní se můžou zúčastnit soutěže ve slalomu a rovnováze.

Celou akci bude moderovat Jan Valenta, který se drží na světové špičce BMX jezdců a je i organizátorem této akce. Jan Valenta je trojnásobný mistr světa a jediný účastník světových závodů Dew tour a X Games z ČR ve Freestylu BMX.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru