Strážníci naháněli v noci po městě divoké prase
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov – Kuriózní zásah mají za sebou strážníci v Duchcově. V ulicích města naháněli v noci divoké prase. O případu informovala duchcovská městská policie.

Divočák se do města zatoulal v pátek 14. dubna v noci. Utekl z nedaleké myslivecké obory, kde bylo poškozené oplocení, a běhal v ulici Družby a přilehlých parcích. Na zvíře městskou policii upozornil všímavý občan. Strážníci po pár minutách divočáka skutečně v ulici Družby objevili. Aby se nikomu nic nestalo, tak hlídka z ulice vykázala všechny osoby a následně usměrňovala i silniční provoz. Na místo byl přivolán myslivec. Přibližně po hodině bylo zvíře zahnáno zpět do obory.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru