Teplice - Smrt pětačtyřicetileté ženy, která byla v pondělí v podvečer nalezena bez známek života v jedné z rodinných vilek v teplické čtvrti Nová Ves, vyšetřují kriminalisté teplické policie. Podle zjištění naší redakce šlo o cizinku, údajně o rusky hovořící ženu, která s největší pravděpodobností spáchala sebevraždu oběšením. Kolem krku měla omotané šátky.

Ilustrační snímek pohřební služby. Foto: Jan Vraný

Přivolaný lékař po ohledání těla mrtvé ženy nezjistil, že by se na její smrti podílel někdo cizí. Přesnou příčinu smrti určí až nařízená pitva. 

Na tragickém případu intenzivně pracují vyšetřovatelé, kteří zjišťují i důvod, proč se žena rozhodla pro sebevraždu. Zjišťujeme podrobnosti. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru