Bílina - Policisté zadrželi 25letého muže podezřelého z opakovaných krádeží. V polovině dubna přistoupil v Bílině k seniorce, které se ptal na vymyšlenou adresu. Ženě, která mu chtěla poradit, pak během rozhovoru strhl z krku zlatý řetízek a dal se na útěk, škoda byla vyčíslena na více jak šest tisíc korun.

Muž obral v Bílině seniorku o řetízek. Ilustrační foto

Jedná se o stejného pachatele, který koncem března okradl v Bílině cizince. "Muž tehdy přistoupil k vozidlu, ve kterém seděl poškozený, zaklepal na okénko a dal se s ním do řeči. Když si všiml telefonu odloženého v autě, sáhl dovnitř, mobil v hodnotě téměř 15 tisíc korun vzal a dal se na útěk," uvedl v úterý teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Nenechavec má ale na svědomí i vloupání do bytu, nebo krádež peněženky, kterou odcizil poškozené z kabelky během nakupování. "Muž byl obviněn z přečinu krádeže, za který mu v případě uznání viny hrozí až dvouleté vězení, s ohledem na důvodnou obavu, že by na svobodě v páchání trestné činnosti pokračoval, jsme státnímu zástupci zaslali podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," dodal Daniel Vítek.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru