Bílina - Zvláštní krádež má na svědomí třicetiletý muž, který navštívil jeden z bílinských obchodů. Uvnitř vzal z prodejního regálu antiperspirant ve spreji a celý ho na sebe „vystříkal".

Ilustrační foto: www.e-teplicko.cz

Prázdný obal pak vrátil na pult, následně v jiném oddělení odcizil dvě balení tužkových baterií, které si schoval do kapsy a aniž by za zboží zaplatil, prošel pokladní zónou. "Neunikl ale pozornosti zaměstnance, který přivolal policisty. Ti následně muži, který už byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost odsouzen, sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu v krajním případě hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru