Radešín - K těžké dopravní nehodě došlo v pátek po poledni v obci Martiněves - Radešín na Litoměřicku. Vůz narazil do domu, který začal hořet. Řidič automobilu zemřel.

Foto: Lukáš Balaštík HZS ÚK

Na místo hned po oznámení třináct minut po dvanácté hodině vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem a dobrovolné jednotky z Roudnice nad Labem, Budyně nad Ohří a Mšené - lázně. "Při nehodě zemřel řidič auta. Auto pobořilo dům a urazilo přípojku plynu, ketrý začal hořet," uvedl mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Hasiči vyprostili auto z domu. Od plynu začalo hořet na půdě. Hasiči poté požár lokalizovali ve 12:45 hodin. Při havárii nebyl zraněn nikdo další.

Dopravn nehoda por RadenDopravn nehoda por Raden 2

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru