V Teplicích vyroste druhá venkovní posilovna
V Šanově II vyroste tato cvičební konstrukce. Zdroj: město Teplice
Teplice

Teplice – V Teplicích vznikne v pořadí už druhá venkovní posilovna. Sportovci si ji budou moci vyzkoušet už o letních prázdninách.

Druhé workoutové hřiště vyroste na sídlišti Šanov. Město přijde na 417 tisíc korun. Cvičební sestava se objeví v lokalitě dětského hřiště u Základní školy Koperníkova na Šanově II v druhé polovině června.

Tepličané už jednu venkovní posilovnu mají na hřišti U Bulhara. „První workout na hřišti U Bulhara je velmi úspěšný. Mile mě překvapila popularita i návštěvnost, nehledě na věk, pohlaví či počasí. Jsem přesvědčen, že tomu tak bude i na Šanově,“ řekl první náměstek primátora Hynek Hanza.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru