Bílina - Smrtí dvou dělníků skončil pracovní úraz s tragickým koncem v areálu stavební společnosti v Důlní ulici v Bílině, kde se s dvěma dělníky převrátila vysokozdvižná plošina z rampy. Oba muži ve věku 50 a 65 let na místě zemřeli. Tragédii dnes potvrdil mluvčí teplické policie Dan Vítek. 

Bílinská pohřební služba. Ilustrační foto: Jan Vraný

Dělníci pracovali na střeše ve výšce přibližně 20 metrů, když se s nimi pracovní plošina převrátila. Po pádu z výšky utrpěli oba muži závažná zranění, kterým na místě podlehli.

Kriminalisté teplické policie podle Dana Vítka nadále vyšetřují celý případ a zjišťují míru zavinění i příčinu proč se vysokozdvižná plošina s dělníky převrátila. Může jít totiž i o porušení bezpečnosti práce ve výškách. 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru